top of page
Drukapparaat voor industrie systeem

DRUKSENSOREN

Een druksensor of druktransmitter detecteert de hoeveelheid druk en zet die om in een elektrisch signaal. Ons aanbod aan druksensoren reikt ver om aan de eisen van elk domein in de industrie te voldoen. Voor elke meting hebben wij de juiste druksensor.

PROCESTRANSMITTERS

Procestransmitters verschillen van druksensoren omwille van hun veelzijdig werkingsgebied in talrijke industriële meettoepassingen. Dankzij een aansluiting op membraanafdichtingen kunnen ze bovendien in zware werkomstandigheden ingezet worden. Ze zijn voorzien van geïntegreerde displays, uiterst hoge meetnauwkeurigheid en een vrij schaalbaar meetbereik. Procestransmitters communiceren via digitale bussignalen. Een grote verscheidenheid aan behuizingsvarianten en Ex-toelatingen behoren tot de mogelijkheden.

MANOMETERS MET UITGANGSSIGNAAL

Manometers met uitgangssignaal zijn een hybride oplossing, die de voordelen van de analoge vastlegging van een mechanische manometer zonder externe voeding combineren met het elektrische uitgangssignaal van een druktransmitter. De contactloze sensor heeft geen impact op het meetsignaal. Veel instrumenten kunnen we leveren conform ATEX met een Ex-i intrinsiek veilig soort ontstekingsbescherming.

Electriciteitscentrale

CONTACTEZ-NOUS POUR TOUTES VOS SOLUTIONS DE MESURE DE PRESSION

bottom of page