top of page
Industriële temperatuurmetingen

EXTRA PRODUCTEN EN ACCESSOIRES

THERMOWELLS

Thermowells/beschermbuizen in verschillende ontwerpen, met flenzen, met schroefdraden voor het vastschroeven of lassen worden gebruikt in veeleisende gebruiksomstandigheden. Alle aansluitingen voor sanitaire toepassingen en thermowells in solide vervaardigd Vanstone ontwerp zijn ook zonder lasnaden beschikbaar. Voor elke meetpuntbehoefte kunnen wij de geschikte thermowell aanbieden. De materiaalkeuze en fabricage van de thermowells volgens globale normen of klantspecificaties bieden een optimale bescherming van de sensor.

KABELS EN CONNECTOREN

Met een magnetisch snelcontact kunnen temperatuurtransmitters in alle veiligheid, eenvoudig en snel worden aangesloten. Geen schroeven meer nodig.

TECHNISCHE OPLOSSINGEN

Ook voor het ontwerpen van klantspecifieke oplossingen op maat voor temperatuurmetingen kunt u bij ons terecht. Hierbij worden thermometers specifiek voor uw toepassingen ontwikkeld, geproduceerd en getest.

Onze troeven

• Contacten met dochterondernemingen en distributiepartners overal ter wereld
• Wereldwijd befaamde kwaliteit en expertise
• Uitgebreide ervaring in temperatuurmeettechniek en het produceren van grote volumes
• Betrouwbare service in levering dankzij een grote productiecapaciteit
• Hoge innovatiecapaciteit

PROGRAMMEERUNITS

Digitale temperatuurtransmitters kunnen met passende software zeer eenvoudig op de pc worden geconfigureerd. Om de temperatuurtransmitters op de computer te kunnen aansluiten zijn overeenkomstige modems of interfaces ter beschikking voor de verschillende digitale protocollen.

TUBESKIN THERMOKOPPELS

Het doel van Tubeskin-meting is het bepalen van de levensduur en de trend van de buis en beveiligingen bieden binnen een systeem. Door te vertrouwen op nauwkeurige thermokoppels kunnen klanten de werking van de verwarming in hun installaties beschermen, waardoor de levensduur van de buizen kunnen verlengd en de productie verhoogd worden.

MULTIPOINT THERMOMETERS

Multipoint thermometers worden in olieraffinaderijen en de petrochemische industrie in verschillende uitdagende toepassingen ingezet. Onze favoriete geavanceerde multipoint oplossingen, inclusief FLEX-R® en FLEX-O®, worden beschouwd als toonaangevend in de industrie. Andere multipoint producten omvatten traditionele multipoint designs waaronder pipewells, T-staaf, veerdruk, bimetalen veer en warmteoverdrachtsblok. Innovatieve mini-multipoint oplossingen waarbij puntdichtheid en thermokoppelformaat van belang zijn bestaan uit gevulde en getekende assemblages in veeleisende omstandigheden.

Electriciteitscentrale

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR AL UW TEMPERATUURMEETOPLOSSINGEN

bottom of page