top of page
Drukapparaat voor industrie systeem

EXTRA PRODUCTEN EN ACCESSOIRES

SCHEIDINGSMEMBRANEN

Scheidingsmembranen, ook bekend als chemical seals, uitgerust met onder meer manometers, procestransmitters, drukschakelaars en andere instrumenten worden internationaal als de meest complexe meettaken (h)erkend. Dankzij scheidingsmembranen kunnen drukmeetinstrumenten zelfs in gevaarlijke of lastige situaties, bij extreme temperaturen en met agressieve, corrosieve, heterogene, abrasieve, zeer stroperige of giftige middelen ingezet worden. Voor iedere toepassing hebben we passende ontwerpen, materialen en vulmiddelen voor scheidingsmembranen beschikbaar.

AFSLUITERS EN BESCHERMINGSAPPARATEN

Meetinstrumenten veilig afsluiten van het proces gedurende inbedrijfstelling, onderhoud en kalibratie kan met kranen, afsluiters, ventielblokken of monoflenzen. Beschermingsapparaten waaronder sifons, overdrukprotectoren en dempers zorgen voor een groter toepassingsbereik en een langere levensduur van drukmeters. Naast een ruim aanbod aan instrumentatiekleppen en accessoires kunt u bij ons terecht voor gekwalificeerde assemblage van diverse aparte componenten in een volledig meetarrangement (“aansluiting”).

SCHEIDINGSMEMBRAANSYSTEMEN

Bij scheidingsmembraansystemen kunt u kiezen uit de gangbare combinaties van scheidingsmembranen met manometers. Deze scheidingsmembranen zijn bestemd voor veeleisende meettaken in de meest uiteenlopende industrieën.

MONTAGEACCESSOIRES

Voor de montage van manometers, afsluitkranen, afsluiters, sifons, dempers en andere toebehoren worden adapters samen met afdichtingen ingezet. Beschermkappen bieden manometers bescherming tegen schokken, vallen, corrosie en weersinvloeden. Montagesteunen zijn bestemd om drukmeetinstrumenten te monteren aan een muur of buis.

ELEKTRISCHE ACCESSOIRES

Voor een lokale drukindicatie kunnen druksensoren gebruikt worden samen met bevestigbare indicators. Om drukwaarden centraal weer te geven, beschikken we over digitale indicatoren voor paneelmontage. Ook in assortiment met elektrische accessoires: voedings- en bedieningseenheden, intrinsiek veilige voeding voor signaalversterkers en voorgemonteerde connectoren met kabels.

TECHNISCHE OPLOSSINGEN

Op zoek naar een specifieke technische oplossing? Op maat van uw individuele toepassingen ontwikkelen we in samenspraak met u op maat gemaakte drukmeetoplossingen. We ontwerpen uw perfecte elektronische, mechatronische of mechanische meetinstrument, met bijhorende aansluitingen en scheidingsmembraan voor al uw meettaken. Terugvallend op onze jarenlange ervaring kunnen we verder bouwen op onze bestaande oplossingen en componenten die hun kwaliteit al bewezen hebben om tot uw individuele toepassing te komen.

Onze troeven

• Producten op maat van uw behoeften
• Jarenlange ervaring in drukmeettechnologie
• Korte leveringstermijnen en voordelige prijzen
• Connecties met dochterondernemingen en distributiepartners over heel de wereld
• Uitzonderlijke kwaliteit en knowhow gekend in binnen- en buitenland
• Hoge productie- en sterke innovatiemogelijkheden
• Gediplomeerde ontwikkelingsingenieurs

Elektrische druksensoren

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan elektronische druksensoren. Keramische dikfilm, metalen dunfilm of piëzoresistief: de complete reeks aan hedendaagse toonaangevende sensortechnologie wordt door ons ontwikkeld.

Electriciteitscentrale

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR AL UW DRUKMEETOPLOSSINGEN

bottom of page